2016 / 13 February

Cultul prostiei – Capitolul II


II. Virginii Postpubertari

O, da. Există, sunt mulți, iar ipocrizia la ei este galactică.

Rumegătorii de iarbă (aka Raw Vegans) – Slăbănogi și fericiți cu creierul înfometat zâmbesc cu ură la carnivori și-i clasifică în cele mai variate și tembele feluri. Hai, înțeleg partea cu ura pentru carnivori, mor animale ca să ne hrănim, dar cu vegetarienii ce dracu` aveți? E ca și cum două virgine se ceartă pe duritatea himenului.

Nefumătorii – Ăștia-s de trei feluri:

– ăia pe care nu-i interesează ce fac alții și bine fac, (aici întră și foștii fumători)

– ăia care-s deranjați de fum, pe ăștia îi înțeleg

– specia salvatoare – cei care-ți iau țigarea din gură, care-ți țin pledoarii fumate despre cât rău îți faci de parcă nu ai știi ce dracu bagi în tine, cei care îți ascund pachetul de țigări (pe aștia i-aș ascunde în padure la 2m sub). Vreți să știți ce mai dăunează grav plămânilor și sănătății? Gazele de eșapament pe care le inhalați toată ziua, v-aș sugera să vă opriți din respirat, chiar v-aș ruga. Vă face rău vouă și celor din jurul vostru.

Cei care au descoperit de unii singuri că mișcarea e sănătoasă și își petrec toată ziua alergând pe benzi, dând ocol unei săli sau țoăpăind veseli. Da, mișcarea e super sănătoasă, poate fi și plăcută dar mă-ndoiesc că mai faceți sex după tot efortul depus și mușchii flexați în fața oglinzii. O rugăminte, dragii mei, nu vă mai credeți superiori, mușchii pe care-i dezvoltați voi acolo nu vă fac nici mai fericiți (acolo sunt domamina și serotonina produse în timpul efortului), nici mai inteligenți, nici mult mai frumoși. Țineți cont că nu susțin obezitatea, aia de cele mai multe ori este o formă mai mult sau mai puțin agravată a nesimțirii.

Cu riscul că am supărat multă lume, vă anunț de pe acum că nu-mi pasă nici câtuși de puțin.

Cu drag,

-VB- 

Comments are closed.